E-Scooters Heuvelrug
Elektrische scooters zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook onderhoudsvriendelijk. Bezoek onze showroom in Driebergen of bekijk de modellen online in de webshop.

Elektrische scooter kopen of huren?

Elektrisch rijden is populair in Nederland. Met de auto, de fiets en ook met de scooter! E-Scooters Heuvelrug heeft sinds kort haar showroom geopend bij de Knoop Autogroep in Driebergen. Daar kunt u diverse modellen elektrische scooters bekijken en uitproberen. Ook is het mogelijk om via E-Scooters Heuvelrug een e-scooter te huren. Informeer naar de mogelijkheden. Wij zien u graag in de showroom om al uw vragen over elektrisch rijden met een scooter te beantwoorden.

Voordelen van de e-scooter

De elektrische scooter brengt diverse voordelen met zich mee. De e-scooter is vriendelijk voor het milieu en de omgeving, u rijdt immers niet alleen schoon maar ook stil. Elektrisch rijden heeft ook het voordeel dat dit zeer lage onderhoudskosten met zich meebrengt. U hoeft daarbij geen tankstation te bezoeken, want opladen doet u thuis. Het duurt gemiddeld 5 uur voordat een accu weer 100% is opgeladen. Echter is de accu na circa 2,5 uur laden al wel weer voor 75% opgeladen.


Divers aanbod elektrische scooters

elektrische-scooter-standaardmodel

Elektrische scooters
Standaardmodellen

 

elektrische-scooter-driewieler

Elektrische scooters
Driewiel modellen

 

elektrische-scooter-bezorging

Elektrische scooters
Voor bezorging

Bezoek de webshop

Neem contact op


e-scooters-heuvelrugE-Scooters Heuvelrug

Showroom
Traaij 170
Driebergen-Rijsenburg


Home > E-Scooters