Een bus huren in de omgeving van Utrecht?

De Knoop Autogroep biedt diverse bedrijfswagens aan welke u tegen zeer aantrekkelijke uur- of dagtarieven kunt huren. U heeft onder andere de keuze uit een Nissan Primastar of Mercedes Sprinter. De Nissan is iets kleiner dan de Mercedes. De Mercedes Sprinter is bedoeld voor gelegenheden waar u veel en/of grote spullen moet vervoeren. De Nissan Primastar daarentegen is net wat kleiner, dus geschikt om minder spullen te vervoeren. Reserveren? Bel dan nu naar 030 - 63 55 100 om een reservering te maken. De standplaats van onze verhuurvloot is Houten. In overleg kunnen we een andere ophaal- en terugbrenglocatie met u afspreken. Hier kunnen extra kosten mee gemoeid zijn. Wij hebben ook vestigingen in Den Dolder, Driebergen, Zeist, Nieuwegein en Vianen.

Bestelauto huren

Wilt u een bestelwagen huren in de buurt van Nieuwegein, Vianen, De Meern, Vleuten, Utrecht of Houten? U kunt bij de Knoop Autogroep vanaf €35,- per dag een keurige bestelbus huren. Voor informatie kunt u mailen naar info@remcolinnebank.nl. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen grote auto tot uw beschikking? Onze verhuur service kan een prima uitkomst bieden.

Nissan Primastar huren

Nissan Primastar huren in de buurt van UtrechtWilt u de Nissan Primastar huren voor een dag of langer? Bel dan naar 030 - 63 55 100 om een reservering te maken. De Nissan Primastar leent zich uitstekend voor het vervoeren van middelgrote vrachten. U heeft beschikking over een flinke laadruimte en de bedrijfsauto heeft een flink trekvermogen.

Meer informatie  Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in VianenDe Mercedes Sprinter komt volledig tot zijn recht wanneer u veel of grote spullen moet vervoeren. De eindeloze laadruimte biedt onderdak aan al uw spullen. Een busje op dagelijkse basis huren hoeft niet duur te zijn. Bel naar 030 - 63 55 100 voor meer informatie of om een reservering te maken.

Meer informatie Contact opnemen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussenDe Citroën Jumper is ideaal voor verschillende klussen dankzij zijn brede laadruimte en enorme laadvermogen. Het is mogelijk om deze bestelbus een dag, meerdere dagen of zelfs alleen een dagdeel te huren. Dus heeft u een ruime bestelauto nodig voor een dagklus? Dan kunt u bij Autobedrijf Vrielo terecht. 

Meer informatie Contact opnemen

Home > Verhuur