Aankoophulp: maak een goede keuze

Een goede keuze maken ten aanzien van uw volgende auto is tegenwoordig best lastig. Het aanbod is groot en u heeft wellicht niet altijd de juiste kennis en ervaring paraat om daarbinnen een goede keuze te maken. Als we zo brutaal mogen zijn, wij wél! En, we zouden u graag helpen.

Er is niet alleen veel verschil tussen auto merken en modellen, maar ook veel verschil tussen verschillende aanbieders. Zo zijn er merkdealers, universele garagebedrijven en particulieren die gebruikte auto's aanbieden. Geen van de 3 aanbieders is per sé een slechte of de beste keuze, maar het is wel goed om de voorwaarden te vergelijken.

auto-aankoophulpAdvies bij het zoeken en kopen van uw volgende auto

Bespaar nú tijd bij het vinden van uw volgende auto. Bespaar u zelf op de lange termijn extra kosten omdat u misschien de 'verkeerde' keuze heeft gemaakt. Onze aankoopbegeleiding biedt u hulp van de eerste vraag tot aan de aflevering van uw auto.

Onze werkwijze

Heeft u al één of meerdere auto's op het oog? Dan beginnen we bij stap 3.

 1. Geef uw wensen door
  Neem contact op met ons, telefonisch of per mail. U geeft ons uw wensen door waarbij we u een eerste advies geven, gratis!
 2. Kies een auto
  Wij gaan met uw zoekopdracht aan de slag en selecteren altijd minimaal 3 auto's, waarbij we u informeren over de voor- en nadelen van elk type.
 3. Eerste inspectie en proefrit
  Als u uw keuze heeft gemaakt, doen wij onze eerste keuring. Na onze inspectie, halen wij de auto naar een van onze vestigingen. U kunt nu een uitgebreide proefrit maken.
 4. Uitgebreide technische keuring
  Voordat u definitief de beslissing tot aankoop doet, kan de auto in onze eigen werkplaats - optioneel - een uitgebreide technische aankoopkeuring ondergaan.
 5. Prijsonderhandeling en inruil
  Wij doen voor u de prijsonderhandeling, waarbij we uw huidige auto ook tegen de beste prijs zullen inruilen.

Heeft u de auto aangekocht via onze auto aankoophulp? Dan kunt u de auto bij een van onze garages in onderhoud brengen. Wij informeren u altijd tijdig over het te verwachten onderhoud, zowel qua moment als de kosten die er mee gemoeid zullen gaan.

Wilt u ons op pad sturen met een zoekopdracht? Of heeft u vragen?

Vult u alstublieft onderstaand contactformulier in en wij reageren uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

 

Ons actuele aanbod occasions

Gemiddeld biedt de Knoop Autogroep zo'n 60 occasions aan. U kunt deze bekijken in een van onze showrooms, van waaruit u ook een proefrit kunt bespreken. Maar, desgewenst kunnen wij de auto verplaatsen naar een van onze vestigingen naar uw wens of we spreken bij af op kantoor of aan huis.

Bekijk het aanbod

Auto importeren?

Heeft u een auto in het buitenland gezien en wilt u deze naar Nederland halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring met het importeren van auto's en helpen u graag.

Binnenkort vindt u op onze website ook een selectie Duitse voertuigen, welke wij u direct kunnen aanbieden.

Neem contact op

Home > Over ons > Auto aankoophulp