Wagenparkbeheer in de provincie Utrecht

De Knoop Autogroep richt zich op ondernemers met wagenparken tot 30 voertuigen. Met 6 vestigingen van Den Dolder tot Vianen bedienen wij het hele gebied ten oosten van Utrecht, de Utrechtse Heuvelrug en het zuidelijke deel van de provincie Utrecht.

Wat betekent wagenparkbeheer voor de ondernemer?

 • Één aanspreekpunt voor de service aan uw auto's
  De werkplaatsen van de Knoop Autogroep zijn universeel, dat wil zeggen dat u ondanks een merk-divers wagenpark toch bij 1 organisatie voor onderhoud, apk, banden en reparatie terecht kunt.
 • Meer grip op onderhoud en kosten
  Wij informeren u pro-actief over de te verwachten kosten en kunnen het toekomstige onderhoud aan uw wagenpark budgetteren en desnoods in een abonnementsvorm doorbelasten.
 • Lagere kosten door kortere uitvaltijden
  Onze zakelijke klanten genieten altijd van de privilege om als ingepland te worden op een van onze 6 vestigingen. Ons doel is uw auto zo snel mogelijk weer de weg op. 
 • Pechhulp in de regio en heel Nederland
  Staat u in de buurt? Dan verzorgt een van onze bedrijven de pechhulp dienstverlening. In heel Nederland kunnen wij uw pechhulp regelen via het Bosch Car Service netwerk.
 • Snel vervangend vervoer
  Wij regelen graag een vervangende auto, ook als dat een bestelbus moet zijn.

We gaan het gewoon regelen

Onze organisatie bestaat uit doeners. Wagenparkbeheer? Dat gaan we gewoon regelen, zonder ingewikkelde service overeenkomsten en ondoorzichtige prijsstellingen. In onze ogen is wagenparkbeheer heel eenvoudig:

 • betaalbaar onderhoud voor elke auto
 • snelle bediening en tijdige vervanging goed geregeld
 • 1 periodieke totaalfactuur en 1 aanspreekpunt, úw wagenpark coördinator

Merkonafhankelijk goed geregeld

Met 6 universele autobedrijven en bijna 30 mensen in de werkplaatsen, hebben wij elk automerk al voorbij zien komen. Dit maakt het voor u mogelijk om uw wagenparkbeheer voor langere periode, bij ons uit te besteden - met een vast aanspreekpunt - waarbij u vrij bent in het kiezen van uw voertuigen betreft merk, model en motorisering.

erkend-duurzaamGeen dealer, maar wel erkend

Onze bedrijven dragen het Bosch Car Service label. Dit betekent onder meer dat wij toegang hebben tot diagnose tools waarmee we elk type voertuig kunnen uitlezen zonder de merkdealer in te hoeven schakelen. Daarnaast zijn wij een RDW erkend en duurzaam BOVAG Autobedrijf.

Veelgestelde vragen

Ik rijd of heb een leaseauto

Ondernemers praten graag met ondernemers

Wil je in contact komen met onze ondernemer? Omdat je een vraag hebt over onze dienstverleningen voor de zakelijke markt. Dan kun je Jaco een mailtje sturen of mobiel bellen. Hij helpt je graag !

Jaco Knoop
Eigenaar Knoop Autogroep
jaco@knoopautogroep.nl
06 - 22 37 57 12

Zullen we alvast connecten op LinkedIn?
Bekijk hier mijn profiel »

Home > Zakelijk > Wagenparkbeheer