Plan tijdig uw airco-check

26-05-2020

Plan tijdig uw airco-check

Wees de drukte voor, plan tijdig uw airco-check!

Nederland snakt naar vakantie. Gelukkig mogen vanaf 1 juli mogen de campings in Nederland weer open. Als het meezit volgen ook andere vakantiebestemmingen.

Gun uzelf en uw familie quality time en zorg dat uw auto helemaal klaar is, wanneer u weer mag reizen. Zo beschikt u in de zomer over heerlijk koele lucht in uw auto, zodat u comfortabel de weg op kunt.

Onderhoud aan uw airco is belangrijk

Grote kans dat u de afgelopen tijd minder heeft gereden dan gebruikelijk. Ook wanneer u weinig rijdt, is onderhoud zeer belangrijk, met name voor het behoud van uw airconditioning. Door stilstand kan lekkage ontstaan, waardoor het koudemiddel beneden peil daalt, met dure reparaties of vervanging tot gevolg.

Plan een afspraak voor de airco-check

Wilt u onbezorgd de weg op wanneer de vakantiedrukte weer losbarst? Laat uw airco dan tijdig nakijken bij een van de buurtgarages van de Knoop Autogroep. Wij verlenen dezelfde service en kennis als merkdealers, met het extra gemak van onderhoud in de buurt.

Wilt u een afspraak maken voor een airco-check? Of heeft u een vraag over onze services? Maak een werkplaatsafspraak of neem contact met ons op.

Plan online een afspraak

Home > Over ons > Nieuws > Plan tijdig uw airco-check